UFC - 25.05.2020 14:22

McGregor by mal bojovať v júli. Všetko nasvedčuje tomu, že o titul!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv

Írsky fenomén MMA Conor McGregor by sa mal do oktagonu vrátiť v júli. Podľa najnovších informácií už údajne pozná aj svojho súpera. Malo by ísť o titulový zápas vo welterovej váhe, kde aktuálne drží titul Kamaru Usman. Populárneho zápasníka tak v prípade zrealizovania tohto súboja nečaká nič ľahké.

V predošlých dňoch sa špekulovalo skôr o súboji McGregor - Masvidal, avšak čoraz populárnejší držiteľ BMF titulu preferuje skôr odvetu s Nateom Diazom. Írskemu zápasníkovi tak nezostáva nič iné, len vyskúšať takúto výzvu v podobe Usmana. Šampión welterovej váhy je podobný typ zápasníka ako Chabib Nurmagomedov, čo by McGregorovi príliš sedieť nemuselo. Na druhej strane sa však vrátil vo veľkom štýle proti Donaldovi Cerronemu v januári tohto roka, keď na víťazstvo nepotreboval ani minútu.

Ak by sa naozaj súboj Usman - McGregor uskutočnil, išlo by o ďalší sviatok MMA. Nigérijčan môže byť pre Íra atraktívny nielen preto, že je šampión, ale tiež faktom, že spolupracuje s manažérom Ali Abdelazizom, ktorý je tiež manažérom Chabiba Nurmagomedova a mal už niekoľko minimálne slovných potýčok práve s McGregorom. Plánovaný zápas by sa mohol uskutočniť začiatkom júla, čo je takpovediac za dverami.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora