UFC - 10.06.2020 15:22

UFC plánuje hneď niekoľko turnajov. Dočkáme sa aj mnohých titulových zápasov!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Po novej informácií o najbližšom zápase českého bojovníka Jiřího Procházku, ktorý sa uskutoční 11. júla na turnaji UFC 251 sa rysujú aj ďalšie zaujímavé duely. Na najbližších troch číslovaných galavečeroch sa totiž má konať až päť titulových zápasov. Fanúšikovia sa tak dočkajú slušnej porcie MMA.

Veľká šou najprestížnejšej organizácie sveta začne práve na spomínanom turnaji UFC 251 na fighterskom ostrove. Uskutočniť by sa v jeden večer mali až tri titulové bitky. O uvoľnený titul bantamovej váhy si to rozdajú Petr Yan a José Aldo, odvetu v perovej váhe absolvujú Alexander Volkanovski a Max Holloway a o opasok welterovej váhy sa budú biť Kamaru Usman a Gilbert Burns. Začiatok júla tak sľubuje slušnú porciu atraktívnych duelov, ktoré by sa však podľa dostupných informácií mali konať v podobnom čase ako býva zvykom pri amerických galavečeroch a teda nad ránom nášho času. To všetko aj napriek tomu, že ostrov bojovníkov bude mať svoje sídlo v Abú Zabí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

THE TRILOGY IS SET. #UFC252

Príspevok, ktorý zdieľa ufc (@ufc),

Troma titulových bitkami to však nekončí. UFC včera večer definitívne oznámilo zavŕšenie očakávanej trilógie medzi Stipe Miocicom a Danielom Cormierom. Tento duel je na programe 15. augusta a podľa všetkého by sa taktiež mal konať na spomínanom ostrove. Aby toho nebolo málo, svoju obhajobu má údajne naplánovanú aj Chabib Nurmagomedov. Ten by mal zápasiť na turnaji UFC 253, ktorý je na pláne 19. septembra. Súperom neporazeného Dagestánca bude dočasný šampión ľahkej váhy Justin Gaethje.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora