UFC - 20.06.2020 11:11

Muradov si dohaduje ďalší zápas v UFC. Potrebuje už len termín a miesto

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Populárny MMA bojovník Machmud Muradov si po dvoch víťazstvách v UFC plánuje ďalší zápas. Naposledy sa totiž v klietke predstavil ešte koncom minulého roka, kedy tvrdo knokautoval Američana Trevora Smitha. Pôvodne mal Uzbek opäť bojovať v apríli, no kvôli pandémii koronavírusu bol tento duel zrušený.

Na sociálnych sieťach však už kolujú informácie, podľa ktorých sa Muradov dohodol na najbližšom súboji s Darrenom Stewartom. Angličan má aktuálne bilanciu jedenásť výhier a päť prehier, keď naposledy bojoval v marci na turnaji Cage Warriors 113. Tam prehral s Poliakom Bartoszom Fabinskim na body a predĺžil tak sériu svojich zápasov ukončených na body na štyri súboje. Stewart absolvoval v UFC celkovo deväť duelov s vyrovnanou bilanciou štyri víťazstvá a štyri porážky, ku ktorým pridal aj jeden “no contest”. V minulosti sa stretol napríklad aj s Karlom Robersonom, ktorý mal byť pôvodným súperom Muradova v apríli.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We came to an agreemet for this potential fight between me and @darren_mma ,it’s just up to you @ufc @ufcrussia @danawhite @mickmaynard2 to make this happen. We are prepared and ready for action, just give us place and date! Fans all over the world want this, so let’s get it started ?? we’re ready to rumble! ————————————————————————— Assalomu alaykum aziz do’stlar. Barchaga mamnuniyat bilan biz @darren_mma jang o'tkazish kelishuviga erishganimizni e’lon qilmoqchiman. Tez orada oktagonda korishishimizga umid qilaman.?? Jang o’tkazish joyi va sanasini aniqlab bering, biz muxlislarimizni xursand qilishga tayyormiz ?? ————————————————————————— Ассаламу алейкум всем Я готов с радостью заявить что мы с @darren_mma дали устное согласие на проведение боя, и конечно же с нетерпением ждём встречи в октагоне. ?? Дайте нам локацию и дату боя мы готовы порадовать наших болельщиков ?? ———————————————————————- Já a @darren_mma chceme ten zapas ?? chci už zase do klece do a do akce ?? tak @ufc @danawhite @mickmaynard2 pošlete nám místo a datum ukážeme našim fanouškům pořádnou show ?? ————————————————————————- #muradov #tmt #ufc #uzbek #fight #nextfight #letsgo #ready #war #czech #ufcfighter

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),

Muradov naposledy zápasil v decembri, kedy sa mu podarilo natiahnuť víťaznú šnúru už na trinásť zápasov. Tento pôst by však chcel prelomiť a opäť sa postaviť do klietky. Podľa dostupných informácií sú obaja bojovníci dohodnutí a chýba už len súhlas UFC a určenie termínu a miesta konania. Ak by súvislosti nabrali rýchly spád, mohol by sa tento duel uskutočniť už na ostrove bojovníkov v Abú Zabí, ktorý organizácia spustí od júla. Práve na ňom sa predstaví napríklad český bojovník Jiří Procházka pri svojej premiére v najprestížnejšej organizácii sveta.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora