UFC - 25.06.2020 19:33

Bojovník UFC púta pozornosť. Do rohu si miesto trénerov zoberie priateľku

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Lowkickmma.com/Instagram

Už tento víkend sa uskutoční galavečer UFC on ESPN 12, kde sa okrem iných zápasníkov predstaví aj Mike Perry. Ten si v hlavnom predzápase večera zmeria sily s Mickeym Gallom. Americký bojovník však pár dní pred zápasom púta iným štýlom. Namiesto trénerov si totiž do rohu plánuje vziať len priateľku.

Samotný Perry to potvrdil uznávanému MMA novinárovi Arielovi Helwanimu: „Áno, bude tam len ona,” potvrdil 28-ročný zápasník. „Pretože je perfektná,” pokračoval a neustále tak prekvapoval verejnosť: „Má skúsenosti s boxom a wrestlingom. Verte, či nie, na škole sa venovala wrestlingu,” oznámil Perry. „Ona urobí to, čo by som chcel od každého jedného trénera - bude tam sedieť a užívať si, že má najlepšie miesta v hale. Nepotrebujem žiadne rady. Svoju prácu som urobil. Ten zápas som si pred očami premietal asi tisíckrát, svojmu súperovi rozbijem tvár,” dodal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

There’s nothing I wouldn’t do for you @latorygonzalez ! ♾

Príspevok, ktorý zdieľa Platinum Mike Perry (@platinummikeperry),

Či Mike Perry splní to, čo u Helwaniho tvrdil, je nateraz otázne. Z posledných siedmich zápasov totiž vyhral len dva a rozhodne tak neprežíva ideálne obdobie svojej kariéry. Jeho súper je navyše nažhavený, keďže naposledy zápasil ešte v auguste minulého roka. Oproti Perrymu však toho má odbojovaného menej. Vo svojej profesionálnej kariére absolvoval len osem zápasov, kým Perry až devätnásť. Ako zápas dopadne sa dozvieme v noci zo soboty na nedeľu. Hlavným duelom večera je zápas Dustina Poiriera s Danom Hookerom.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora