UFC - 05.07.2020 14:33

Ďalší zápasník Oktagonu mieri do UFC!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv

Nemecký MMA bojovník Niklas Stolze si o necelé tri týždne odbije premiéru v UFC. Zápasník Oktagonu síce má naplánovaný zápas na 5. septembra s Gáborom Borárosom, no na základe nových faktov zrejme na tento súboj nedôjde. Stolze sa predstaví na turnaji UFC on ESPN 32, ktorý sa uskutoční v sobotu 25. júla na ostrove bojovníkov v Abú Zabí.

Jeho súperom bude ruský zápasník Ramazan Jemejev, ktorý sa v minulosti stretol napríklad s Maiquelom Falcaom. Toto meno slovenskí fanúšikovia poznajú najmä vďaka jeho zápasu s Attilom Véghom turnaji Oktagon 10. Jemejev prehral svoj posledný duel medzi elitou MMA proti Anthonymu Roccovi Martinovi v novembri minulého roka, zatiaľ čo Stolze ťahá sériu štyroch víťazstiev vrátane úspechu s Janom Jankom.

Turnaj UFC on ESPN 32 bude štvrtým v poradí na ostrove bojovníkov, ktorý je už pripravovaný na nasledujúci víkend, kedy si tam premiéru v UFC odbije aj Čech Jiří Procházka. Hlavným zápasom galavečera, na ktorom sa zúčastní Stolze, je očakávaný súboj Darrena Tilla s Robom Whittakerom.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora