UFC - 07.07.2020 18:44

Atraktívna bojovníčka UFC vyzýva neporazeného šampióna

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Americká bojovníčka a zrejme najkrajšia predstaviteľka ženského MMA na svete Paige VanZantová si užíva voľné predzápasové chvíle na ostrove bojovníkov v Abú Zabí. Tam sa totiž aktuálne nachádza so svojim manželom na hotelovej izbe a pripravuje sa na víkendový zápas proti Amande Ribasovej. Dostatok voľného času si tak kráti aj tanečnými kreáciami, ktoré nenechali chladného ani neporazeného šampióna strednej váhy UFC Israela Adesanyu.

Toho samotná VanZantová v príspevku na sociálnej sieti označila. Vyzvala ho na zopakovanie “moonwalku”, teda kroku, ktorý vo svete hudby a tanca preslávil Michael Jackson. Adesanya neváhal a do komentárov pod zverejnené video napísal: „Dokážem napodobniť moonwalk.”

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

But can you moon walk?????? @stylebender

Príspevok, ktorý zdieľa Paige VanZant (@paigevanzant),

Kým atraktívna bojovníčka na svoj zápas netrpezlivo čaká, Adesanya zatiaľ nemá naplánovanú svoju ďalšiu obhajobu. Hovorí sa síce o potenciálnom dueli s obávaným Paulom Costom, avšak oficiálny verdikt stále nepadol. Fanúšikovia však na tento súboj čakajú, takže bude zrejme len otázkou času, kedy sa obaja bojovníci oficiálne dohodnú.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora