UFC - 31.07.2020 18:44

McGregor súhlasí! Nikto však netuší s čím

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Twitter

Írsky MMA bojovník Conor McGregor opäť púta pozornosť fanúšikov. Na svojom twitterovom konte totiž napísal príspevok: „Súhlasím!” To samozrejme vyvolalo množstvo špekulácii, no len sám McGregor vie, čo tým myslel. Ponúkajú sa však dve mimoriadne atraktívne možnosti.

Fanúšikovia si tento príspevok okamžite spojili s dvoma možnými scenármi. Len nedávno sa totiž na margo svojho ďalšieho zápasu vyjadril Tony Ferguson, ktorý povedal, že by chcel zápasiť buď s Conorom alebo Dustinom Poirierom. Súboj McGregora s Fergusonom by každopádne prilákal obrovské množstvo priaznivcov, keďže by sa víťaz mohol následne predstaviť v titulovom zápase s Chabibom Nurmagomedovom.

Druhou možnosťou by bola reakcia na aktuálnu hviezdu UFC, ktorá zažiarila najmä na ostrove bojovníkov. Ide o Chamzata Čimajeva, ktorý si v Abú Zabí pripísal dve víťazstvá v rekordných desiatich dňoch, pričom inkasoval celkovo len dva údery. Práve tento neporazený bojovník sa vyjadril, že by v jeden večer dokázal poraziť Nata Diaza, Jorgeho Masvidala a ešte aj McGregora. Aj táto konfrontácia by bezpochyby bola mimoriadne zaujímavá. Čimajev však dostal od prezidenta UFC Danu Whita prísľub, že bude zápasiť už v auguste, čo by pre Conora mohlo byť priskoro.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora