UFC - 02.08.2020 13:11

Muradov ide do boja. Pozná meno súpera aj termín zápasu

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Po dvoch víťazstvách v úvodných dvoch súbojoch medzi MMA elitou sa Machmud Muradov pripravuje na ďalší zápas. Pôvodne mal Uzbek bojovať už v apríli, no tieto plány prekazila koronavírusová pandémia. Po kratšej odmlke však už sám zápasník pozná meno svojho nasledujúceho súpera a tiež termín očakávaného súboja.

Muradov sa predstaví v sobotu 17. októbra na jednom z turnajov UFC Fight Night proti poľskému veteránovi organizácie Krzysztofovi Jotkovi. Obaja bojovníci sú mimoriadne skúsení, no v prospech Poliaka hovorí omnoho vyšší počet zápasov v UFC. Medzi MMA elitou totiž absolvoval už trinásť zápasov s bilanciou deväť výhier a štyri prehry. Jeho súper, populárny na československej scéne bojoval v UFC len dvakrát a v oboch súbojoch uspel.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Do’stlar keyingi jangim 17- oktabrda Krishtof Jotkoga qarshi bo'lib o'tadi. In Sha Allah tez orada sizlarni yana bir g'alaba bilan xursand qilaman! Qo'llab-quvvatlaganingiz uchun barchangizga katta rahmat ✊ ——————————————————————————- мой следующий бой состоится 17 октября против Krzysztof Jotko Ин Ша Аллах овсем скоро я порадую вас очередной победой! Всем вам большое спасибо за вашу поддержку ✊? ——————————————————————————- Tak ze 17.10 jdeme společně pro další vítěztví soupeř Krzysztof Jotko ?? Moc vám všem děkuji za vaši podporu ✊? ————————————————————————- October 17 I am going for another victory. ?? thank you very much for your support ?? ————————————————————————— #muradov #tmt #ufc #fight #nextfight #uzbek #alhamdulillah #motivation #poland #czech

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),

Jotko pôjde do súboja s Muradovom po troch víťazstvách v rade. Naposledy sa predstavil v máji tohto roka na turnaji UFC on ESPN 8, kedy porazil Eryka Andersa na body. Po tretíkrát za sebou tak nechal rozhodnutie na bodových rozhodcov. Poľský bojovník vo svojej profesionálnej kariére nazbieral už 22 víťazstiev, z čoho sa až 15-krát tešil z triumfu na body. Muradov svoje zápasy nerád necháva na rozhodcov. Z 24 výhier získal až 16 systémom KO alebo TKO.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora