UFC - 05.08.2020 19:22

Ďalší zakliaty zápas v UFC? Opäť je jeho súčasťou ruský bojovník

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Najprestížnejšia MMA organizácia sveta má zdá sa problémy s ďalším zápasom. Po zakliatom zápase Chabiba Nurmagomedova s Tonym Fergusonom, ktorý sa ani na niekoľkokrát nepodarilo zorganizovať, prichádza na scénu ďalší podobný prípad. Ide o súboj Zabita Magomedšaripova s Yairom Rodríguezom.

Tento duel sa mal už po niekoľkýkrát uskutočniť koncom augusta, no podľa najnovších správ je Mexičan zranený a do súboja nenastúpi. Rodríguez naposledy bojoval v októbri minulého roka, kedy dokázal poraziť v opakovanom zápase Jeremyho Stephensa a vylepšil tak svoje skóre na 13-2. Magomedšaripov sa v klietke predstavil v novembri 2019, kedy zdolal Calvina Kattara a upravil tak vlastnú bilanciu na 18-1.

Práve Kattar sa po novinke o Rodríguezovom zranení prihlásil o možnosť bojovať s ruským bojovníkom. Američan po prehre s Magomedšaripovom stihol v roku 2020 už dva zápasy. Oba vyhral, keď bol nad sily Jeremyho Stephensa a Dana Iga. Ak by Rus s opakovaným súbojom s Kattarom súhlasil, fanúšikovia by sa dočkali atraktívneho súboja v perovej váhe. Podľa všetkého sa za Rodrígueza totiž bude hľadať náhrada, ktorou by mohol byť práve skúsený americký fighter. 

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora