UFC - 06.08.2020 18:55

McGregor tento rok zápasiť nebude, tvrdí prezident UFC

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv

Prezident najprestížnejšej MMA organizácie sveta Dana White prezradil, aké plány má UFC s Conorom McGregorom. Fanúšikom írskeho zápasníka sa to síce zrejme páčiť nebude, no podľa šéfa organizácie tento rok populárny fighter do klietky nenastúpi. Je však možné, že sa v nej objaví v roku 2021.

White sa o McGregorovi rozrozprával v jednom z rozhovorov: „Tento rok je v dôchodku. Nemá žiaden zápas a tento rok ho ani mať nebude. Conor McGregor v roku 2020 nebude zápasiť,” povedal prezident UFC jasne. „Netvrdím, že nebude bojovať v roku 2021, ale poviem vám, že preňho nemáme naplánovaný súboj pre budúci rok. Garantujem vám ale, že nebude zápasiť tento rok,” opakoval sa White.

Len nedávno samotný McGregor na svojom Twitteri tajomné publikoval status: „Prijímam!” Fanúšikovia tak dostali nádej, že ho v klietke čoskoro uvidia, no zdá sa, že to bol len planý poplach. Írsky bojovník počas koronakrízy už po tretíkrát ukončil svoju profesionálnu kariéru, no v predošlých dvoch prípadoch sa vrátil. Tentokrát zatiaľ nie je jasné, či sa aj do tretice vráti. Priaznivci MMA by jeho návrat rozhodne privítali, no podľa jednoznačných slov Danu Whita to na veľkolepý comeback nevyzerá.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora