UFC - 13.08.2020 16:33

Atraktívna bojovníčka prekvapila a oznámila svoje nové pôsobisko

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Fanúšikovia ženského MMA spozorneli. Atraktívna bojovníčka Paige VanZantová totiž oznámila svoje nové pôsobisko. Po odchode z UFC, kde si už nedokázala vybojovať novú zmluvu, sa predstaví v organizácii Bare Knuckle FC, ktorá je známa svojimi zápasmi bez rukavíc. Oproti bojom v najprestížnejšej organizácii sveta tak ide ešte o drastickejšie súboje.

VanZantovej sa v poslednej dobe v UFC príliš nedarilo. Celkovo absolvovala medzi svetovou elitou deväť zápasov s bilanciou päť výhier a štyri prehry. Osudnou sa jej stala posledná porážka proti Amande Ribasovej, po ktorej už prezident organizácie Dana White stratil trpezlivosť a nový kontrakt 26-ročnej bojovníčke neponúkol. Skúsená fighterka sa tak rozhodla pre zmenu a kývla na ponuku Bare Knuckle FC, pričom má ísť o viaczápasový a multimiliónový kontrakt. Táto špecifická organizácia tak do svojich radov získala nielen skúsenú fighterku, ale aj mediálnu hviezdu.

Američanka sa totiž na sociálnych sieťach často prezentuje svojským štýlom. Počas karantény pridávala na svoj profil odvážne fotografie s manželom, ktorým je bojovník Bellatoru Austin Vanderford. Už predtým však bola VanZantová známa ako jedna z najkrajších a najkontroverznejších bojovníčok na svete. V jej novom pôsobisku sa tak rozhodne nemusia báť o pozornosť fanúšikov či médií.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I could get used to this ☀️? #florida

Príspevok, ktorý zdieľa Paige VanZant (@paigevanzant),

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora