UFC - 24.09.2020 12:44

Attila Végh hitom internetu! Na tlačovke UFC prevzal úlohu tlmočníka

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Youtube

Už tento víkend si v najprestížnejšej MMA organizácii sveta odbije premiéru prvý slovenský fighter Ľudovít Klein. Jeho súboj sa uskutoční na ostrove bojovníkov v Abú Zabí, kam talentovaný bojovník odletel s predstihom, aby stihol absolvovať všetky povinnosti. Jednou z nich bol aj tzv. media day, na ktorom sa Klein predstavil na tlačovej konferencii pred vybranými novinármi. Väčšiu pozornosť na nej však pútal jeho tréner Attila Végh.

Bývalý šampión Bellatoru sa totiž zhostil úlohy tlmočníka zo slovenčiny do angličtiny a naopak, čo najmä u nás vyvolalo množstvo reakcií. Víťaz Zápasu storočia predviedol nie úplne dokonalú znalosť anglického jazyka, no napriek tomu väčšinu fanúšikov na domácej scéne pobavil. Našli sa však aj takí, ktorí hovoria o hanbe či zlom reprezentovaní krajiny. Ako ale poznáme zmysel pre humor Attilu Végha, dá sa celá situácia brať jedine s humorom.

Premiéra Ľudovíta Kleina v UFC prebehne už tento víkend v noci zo soboty na nedeľu. V perovej váhe si zmeria sily s Novozélanďanom Shaneom Youngom. Zápas by sa mal začať zhruba o 2:30 nášho času.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora