UFC - 08.10.2020 09:41

Nástup po boku hviezdy UFC je na predaj

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Turnaj UFC 255 môže jeden vyvolený fanúšik absolvovať spôsobom, o akom sa bežnom smrteľníkovi len sníva. Naskytla sa totiž možnosť koncom novembra pobudnúť počas celého galavereča v Las Vegas ako súčasť tímu bojovníka Mikea Perryho. Ten začiatkom aktuálneho kalendárneho roka prepustil svoj kompletný trénerský tím a oznámil, že v rohu bude mať len partnerku Latory. Takto absolvoval júnový duel s Mickeyom Gallom a vyhral ho. Teraz chce ísť ešte ďalej.

Možnosť ponúkol prostredníctvom Twitterového konta. "Kto mi zaplatí najvyššiu sumu, môže byť v mojom rohu spoločne s Latory," napísal stručne a jasne. Práve taký štýl komunikácie je 29-ročnému Američanovi vlastný a v komentároch sa ihneď objavilo niekoľko ponúk na 10 tisíc dolárov. Finálna čiastka bude s veľkou pravdepodobnosťou ešte vyššia, samozrejme, pokiaľ to búrlivák z Floridy myslí vážne. Neprezradil totiž, ako prípadné zarobené peniaze využije a ani detaily svojej ponuky.

Takto by reálne hrozil sabotér, ktorý sa môže do jeho tímu infiltrovať. Perry totiž má množstvo neprajníkov a človek z jeho rohu má napríklad právomoc hodiť do klietky uterák a zápas tak okamžite ukončiť. Počet kritikov sa zvýšil aj po jeho barovej bitke, v rámci ktorej napadol staršieho muža a UFC mu odmietlo dať ďalší duel, kým neprejde protialkoholickým liečením. O jeho súboj s Robbiem Lawlerom však rozhodne bude záujem a pridá tomu aj záhada, ktorý biznismen si zafinancuje pózu jeho trénera.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora