UFC - 11.10.2020 09:44

VIDEO: UFC zažilo najúžasnejšie KO v histórii!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Najprestížnejšia MMA organizácia sveta UFC mala v noci zo soboty na nedeľu na programe ďalší turnaj z ostrova bojovníkov v Abú Zabí. Jeho hlavným zápasom bol súboj medzi Corym Sandhagenom a Marlonom Moraesom, no pozornosť na seba strhol úplne iný duel. Na karte Prelims totiž UFC zažilo pravdepodobne najúžasnejšie KO v histórii celej svojej existencie!

Konkrétne ide o zápas dvoch amerických bojovníkov. Joaquin Buckley vyzval doposiaľ neporazeného Impu Kasanganaya s cieľom ukončiť jeho šnúru víťazstiev. To sa napokon aj podarilo a nie hocijakým spôsobom. Zhruba v polovici druhého kola totiž Buckley chcel svojho súpera zasiahnuť kopom do hlavy, čo však Kasanganay prečítal a nohu súpera zachytil. Čo ho ale prekvapilo, bola pohotová Buckleyho reakcia, ktorý napriek tomu, že mal jednu nohu zakliesnenú, vyskúšal highkick z otočky s druhou nohou. Ten mu vyšiel na výbornú a keďže to jeho súper nečakal, bol z toho nádherný knokaut. Buckley tak uštedril Kasanganayovi prvú prehru v kariére. O tej bude celý svet ešte zopár dní počúvať, nakoľko išlo o historický moment v UFC.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

SIMPLY UNBELIEVABLE ? Is this the greatest KO in UFC history!? #UFCFightIsland5 [ #InAbuDhabi @VisitAbuDhabi ]

Príspevok, ktorý zdieľa ufc (@ufc),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

KO of the Year? Decade? All-time? ? Watch more angles on @NewMansa94's masterpiece ? [ #UFCFightIsland5 #InAbuDhabi @VisitAbuDhabi ]

Príspevok, ktorý zdieľa ufc (@ufc),

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora