UFC - 21.10.2020 12:11

Najdojemnejšie promo v histórii? Príbeh ruského šampióna vás chytí za srdce!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Už počas tohto víkendu sa na turnaji UFC 254 uskutoční okrem iného aj súboj o titul ľahkej váhy. V ňom sa dočasný šampión a vyzývateľ Justin Gaethje pokúsi pripraviť o neporaziteľnosť aktuálne oficiálneho držiteľa opasku Chabiba Nurmagomedova. Ruský zápasník sa pyšní bilanciou 28-0 a rád by ju predĺžil aj v nasledujúcom zápase. Ešte pred ním však na sociálnych sieťach zverejnil dojemné video, ktoré slúži ako promo k titulovej bitke.

V ňom autor poukazuje na neľahkú cestu šampióna UFC. Zobrazené sú postupne všetky víťazstvá, ktoré Chabib vo svojej kariére zaznamenal. Už od samého začiatku však pri ňom stál jeho otec Abdulmanap. Ten bol pre neporazeného bojovníka tou najväčšou oporou napriek tomu, že mu do Spojených štátov amerických neboli udelené víza a tak sledoval väčšinu víťazstiev svojho syna v najprestížnejšej organizácii sveta len spred televízie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Nádej prišla pred doposiaľ posledným zápasom Nurmagomedova proti Dustinovi Poirierovi. Tento súboj sa totiž uskutočnil v Abú Zabí, čo okamžite využil otec Chabiba na to, aby svojho syna prišiel podporiť. Počas tohto roka však rodinu okolo úspešného fightera zasiahli smutné správy. Abdulmanap Nurmagomedov mal zdravotné problémy, k čomu sa pridružila aj nákaza koronavírusom. Tá sa žiaľ ukázala ako rozhodujúca a tak sa Chabib musel vysporiadať s mimoriadne smutnou správou, keď sa dozvedel o smrti svojho otca.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora