UFC - 26.10.2020 10:46

Najnechutnejšia oslava v histórii! Z topánky vypil pivo a sliny

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Twitter

Októbrový event UFC 254 ponúkol dvanásť zápasov. Najviac sa hovorilo o obhajobe a konci Chabiba Nurmagomedova, no svojím 32. kariérnym víťazstvom zaujal aj Alexander Volkov a v očakávanom súboji si cennú výhru nad Jaredom Cannonierom pripísal Robert Whittaker. Dôležitý kariérny comeback prežila austrálska hviezda Tai Tuivasa. Ten do UFC vstúpil na konci roka 2017 turnajom v Sydney a svojho času bol nezdolaný v deviatich vystúpeniach. Nasledovali však tri prehry po sebe a proti veteránovi Stefanovi Struveovi bojoval o svoju budúcnosť na tejto prestížnej scéne. Holandský súper na tom bol podobne, prehral štyri z ostatných piatich duelov a zdolaný z tejto dvojice bol zrelý na vyhadzov.

Tuivasa sa knokautom v prvom kole na scéne udržal, čo bolo treba patrične osláviť. Tento bojovník už v minulosti zaujal viacerými rituálmi a tradíciami, ktoré z regiónu Nové Južného Walesu preniesol na americkú scénu, no video z oslavy víťazstva priam znechutilo. Samotné konto UFC ho dokonca zverejnilo na svojom twitterovom účte a milióny ľudí sa vďaka tomu dostali k tejto "špecialitke", na ktorú mohli bezprostredne reagovať. Bojovník si do topánky nalial z fľaše pivo a potom okolostojacim ponúkol možnosť napľuť do "nápoja". Tí neodmietli, no Tuivasa si napriek tomu vychutnal niekoľko osviežujúcich hltov.

Predpokladajme, že všetci zapojení to tohto nechutného obradu boli súčasťou tímu. Tým pádom mali čerstvý negatívny trest na koronavírus a nejaký čas už nažívali v Spojených arabských emirátoch v izolovanej bubline. Na vypitie ich slín to však stále dôvod nie je. "Je skvelé pripomenúť si tento pocit. Je to návykové a nedá sa to získať hocikedy a hocikde. Ja som si nejaký čas počkal, cítil som tlak, ale veril som svojmu tímu. Je skvelé, že som späť," jasal po súboji.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora