UFC - 31.10.2020 17:33

Je to bližšie, ako sa zdá. McGregor ohlásil návrat do ľahkej váhy!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Najpopulárnejší MMA zápasník sveta Conor McGregor to s návratom myslí vážne. Potvrdzuje to aj najnovší príspevok, ktorý sa objavil na jeho sociálnych sieťach. Vo videu je totiž naznačený nielen návrat do klietky, ale aj opätovný presun do ľahkej váhy.

V hmotnostnej kategórii do 70 kilogramov doposiaľ absolvoval v UFC len dva zápasy. Najskôr zobral titul dovtedajšiemu šampiónovi Eddiemu Alvarezovi a o necelé dva roky v pamätnom súboji nestačil na Chabiba Nurmagomedova. Prípadný presun do tejto váhy by tak priniesol určite zaujímavú zápletku, keďže ľahká váha je po ukončení kariéry Nurmagomedova bez šampióna.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Fresh out of the McGregor FAST Laboratory today. Full body composition scan complete and the results came back = Lightweight Division incoming ?

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Vzhľadom na slabosť prezidenta UFC Danu Whita voči írskemu zápasníkovi je pravdepodobné, že v plánoch smerom k ďalšiemu opasku bude aj McGregor. Špekuluje sa najmä o zápase s Dustinom Poirierom, ktorý by sa mal uskutočniť začiatkom roka 2021 a po tomto oznámení je zase o čosi reálnejší. Na oficiálne potvrdenie od organizácie si však fanúšikovia ešte musia počkať.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora