UFC - 24.11.2020 15:33

Potvrdené! McGregor bude opäť bojovať

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

To, o čom sa dlhšie šepkalo, sa stáva skutočnosťou. Írsky MMA bojovník Conor McGregor sa začiatkom budúceho roka opäť vráti do klietky. Napriek tomu, že pred pár mesiacmi už po niekoľkýkrát ukončil svoju kariéru, ho znovu čaká tvrdý boj.

Jeho súperom bude americký fighter Dustin Poirier. Obaja sa v UFC už raz stretli, keď v septembri 2014 stačili McGregorovi necelé dve minúty, aby súpera porazil. Odvtedy však každý zo zápasníkov prešiel svojou cestou. Ír stihol absolvovať osem MMA zápasov s bilanciou 6-2, kým Poirier bojoval až trinásťkrát a pripísal si desať víťazstiev. Čo majú obaja spoločné je fakt, že v roku 2020 zápasili len raz. Conor začiatkom roka dominantne zdolal Donalda Cerroneho, zatiaľ čo Dustin v lete porazil Dana Hookera na body.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ufc (@ufc)

Odvetný súboj McGregora s Poirierom je na programe 23. januára v rámci turnaja UFC 257. Nepôjde síce o titulový zápas, no dá sa predpokladať, že víťaz sa k opasku výrazne priblíži. Len nedávno totiž ukončil svoju profesionálnu kariéru aktuálny šampión ľahkej váhy Chabib Nurmagomedov, čím sa titul v tejto váhovej kategórii uvoľnil. Okrem Conora a Dustina si naň robia zálusk aj ďalší zápasníci ako Justin Gaethje, Tony Ferguson či Michael Chandler.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora