UFC - 10.01.2021 11:22

Obranca Michaloviec v UFC? Upozornil naňho jeden zo zápasníkov

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Pred takmer dvoma mesiacmi zaujal presným knokautom v hokejovej Tipos Extralige obranca Dukly Michalovce Mark Louis. Video, ktoré obletelo slovenský internet sa po takmer dvoch mesiacoch dostalo aj k zápasníkovi UFC Darrenovi Tillovi, ktorý ho dokonca zdieľal na svojom instagramovom profile.

Práve anglický fighter je známy tým, že na sociálnych sieťach vyzýva rôznych súperov, ktorých často provokuje a uráža. Tentokrát ale zaujal iným spôsobom. Dostalo sa k nemu totiž video z bitky Marka Louisa s Patrikom Maierom. Tá prebehla ešte v novembri v extraligovom zápase medzi bratislavským Slovanom a Michalovcami. Kanadský obranca Dukly predviedol jednu tvrdú a presnú ranu, ktorou Maiera poslal k zemi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa D (@darrentill2)

To zaujalo aj Tilla, ktorý video na svojom instagramovom profile zdieľal. Pridal k nemu popis: „Give this man a contract,“ čo v preklade znamená: „Daj tomuto mužovi zmluvu.“ Tieto slová adresoval prezidentovi UFC Danovi Whitovi, ktorého v príspevku dokonca označil. Či sa dočkáme nejakej reakcie od samotného šéfa svetového MMA je síce otázne. Till však spopularizoval minimálne michalovského obrancu.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora