UFC - 20.01.2021 19:55

McGregor si návrat užíva. Do deja zapája aj svojho syna

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Už tento víkend sa uskutoční očakávaná odveta medzi Conorom McGregorom a Dustinom Poirierom. Celý turnaj UFC 257 sa odohrá na ostrove bojovníkov v Abú Zabí a írsky fighter si návrat naozaj užíva. Po niekoľkom konci kariéry totiž opäť vstúpi do klietky, no tentokrát si so sebou vzal aj morálnu podporu. Čas pred zápasom trávi s rodinou a do tajov bojovníckeho sveta postupne zapája aj vlastného syna.

Tak ako každému veľkému turnaju UFC, aj tomuto predchádzajú mediálne povinnosti. Jednou z nich je podpisovanie turnajových plagátov, ktorého sa okrem iných zúčastnil aj Machmud Muradov. McGregor si však na túto akciu vzal posilu, keď dorazil so synom. Ten sa spontánne chopil príležitosti a zapojil sa do podpisovania spoločne s otcom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ufc (@ufc)

Írsky fenomén zobral celú situáciu s úsmevom a je vidieť, že sa pred dôležitým zápasom nachádza v absolútnej pohode. Naposledy, keď vstúpil do klietky s Poirierom, potreboval len 106 sekúnd na víťazstvo. Tentokrát sľubuje dokonca ukončenie v prvej minúte. Či sa mu to podarí sa dozvieme v noci zo soboty na nedeľu. 

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora