UFC - 23.01.2021 09:33

Muradov na hlavnej karte s McGregorom. Aj taký bude turnaj UFC 257

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Návrat kráľa a pokračovanie uzbecko-českej púte. To sú dva najzaujímavejšie momenty dnešného turnaja UFC 257 pre fanúšikov na Slovensku a v Česku. Machmud Muradov sa po zmenách napokon predstaví na hlavnej karte, ktorej najväčším ťahákom bude súboj Conora McGregora s Dustinom Poirierom.

Pôvodne mal Muradov štartovať na karte Early Prelims, a teda medzi prvými. Napokon z toho však bude účasť na hlavnej karte prestížneho turnaja. Pre populárneho zápasníka to bude tretí zápas v UFC, pričom prvé dva zvládol. Na úvod si na body poradil s Alessiom Di Chiricom a následne tvrdo knokautoval Trevora Smitha. Do tretice by tak chcel pridať ďalšie víťazstvo, ktoré by ho pomaly mohlo posúvať smerom k najlepšej pätnástke fighterov. Súperom uzbeckého reprezentanta bude Američan Andrew Sanchez so skóre 12-5. Zápas je na programe okolo štvrtej hodiny v noci zo soboty na nedeľu.

Po súboji Muradova budú galavečer pozorne sledovať priaznivci ľahkej váhy. Hlavným predzápasom je totiž duel Dana Hookera s bývalým fighterom Bellatoru Michaelom Chandlerom. Čerešničkou na torte však bude odveta Conora McGregora s Dustinom Poirierom. Obaja bojovníci vyzerajú byť v skvelej forme. Írsky fenomén zažije po roku návrat do klietky, kým jeho súper naposledy bojoval v lete. Všeobecne je favorizovaný "The Notorious", ktorý si opäť brúsi zuby na titul vo váhovej kategórii do 70 kilogramov.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora