UFC - 23.01.2021 15:33

Chcel dostať známeho do bubliny. Končí preto v UFC

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/UFC.com

Turnaj UFC 257 je na programe už dnes v noci, no ešte pred štartom prišiel o jeden zo zápasov. Nemecký zápasník Ottman Azaitar sa mal predstaviť v súboji s Mattom Frevolom, no nestane sa tak. Údajne totiž bol prichytený ako chce do prísnej hotelovej bubliny vpustiť človeka, ktorý tam nemal čo robiť.

Azaitar si mal odstrihnúť vlastný náramok, ktorý ho oprávňuje sa v bubline pohybovať. Zároveň ho mal poskytnúť známemu, čo samozrejme nie je počas pandemických opatrení možné. Vedenie UFC sa tak rozhodlo plánovaný zápas zrušiť a fightera z dejiska vyhodiť. Podľa dostupných informácií dokonca nemecký zápasník končí v organizácii a môže si tak hľadať nové pôsobisko.

Nejde pritom o hocijakého bojovníka. Azaitar je vo svojej profesionálnej kariére neporazený, keď disponuje skvelým skóre 13-0. Až desať zápasov vyhral knokautom, pričom väčšina z týchto úspechov prišla už v prvom kole. Vzhľadom na túto bilanciu by tak nemal problém nájsť si nového zamestnávateľa. Len či nebude mať problém s povinnosťami voči nemu.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora