UFC - 15.02.2021 15:33

UFC zápasník po vyhratom zápase pozval na rande známu speváčku

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Po necelých troch rokoch sa vrátil a upútal fanúšikov MMA nielen svojim výkonom. Reč je o Julianovi Marquezovi, ktorý na víkendovom turnaji UFC 258 zvíťazil, no priaznivcov zaujal skôr jeho pozápasový rozhovor. V ňom totiž pozval na rande známu americkú speváčku.

Marquez naposledy bojoval ešte v júli 2018, keď nestačil na Alessia Di Chirica. Po dlhej pauze sa však do klietky vrátil v noci zo soboty na nedeľu. V treťom kole dokázal ukončiť Makiho Pitola technikou anaconda choke a vylepšil tak svoje skóre na 8-2. Po zápase došlo aj k tradičnému rozhovoru, no následne sa udialo niečo, čo nikto nečakal.

„Mám ešte jednu vec, môžem?“ spýtal sa na záver rozhovoru Joea Rogana. „Miley Cyrus, budeš mojim Valentínom?“ zaskočil všetkých jasným pozvaním na rande. Speváčkina reakcia na seba nenechala dlho čakať: „Keď si vyholíš na hruď moje iniciály, budem tvoja,“ napísala na sociálnu sieť. Na to však reagoval aj Marquez podobne bláznivým vyjadrením: „Keď si necháš vytetovať moju prezývku, budem tvoj,“ odkázal zápasník.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora