UFC - 08.05.2021 11:33

Klein odhodlaný zabojovať o druhé víťazstvo v UFC už dnes v noci!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Jediný slovenský zástupca v UFC Ľudovít Klein už dnes v noci nastúpi na svoj druhý zápas medzi elitou. Čaká ho americký bojovník Mike Trizano, ktorý naposledy bojoval pred necelými dvoma rokmi a pripísal si na konto svoju prvú prehru v profesionálnej kariére. Náš reprezentant sa pokúsi Američanovi pripraviť druhú.

Pre Kleina to bude jubilejný dvadsiaty profesionálny zápas, pričom doposiaľ zo sedemnástich odchádzal ako víťaz. Aktuálne ťahá sériu ôsmich víťazstiev v rade, pričom ju predĺžil naposledy v septembri minulého roka, keď tvrdo ukončil Shanea Younga už v prvom kole. Prvý zápas v UFC sprevádzali aj problémy na vážení kvôli nedostatku času na dôslednú prípravu. Tentokrát už slovenský reprezentant nenechal nič na náhodu a váhový limit splnil bez väčších problémov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ľudovít Klein ?? (@lajosko.klein)

Zápas slovenského fightera je na programe ako tretí na karte Prelims, ktorá štartuje približne o 23:00 nášho času. Klein by sa tak do klietky mohol dostať okolo polnoci. Očakávania sú vysoké, čo si uvedomuje aj tím okolo "Lajoša" na čele s hlavným trénerom Attilom Véghom. Slovenská výprava je však odhodlaná urobiť všetko preto, aby z Las Vegas odniesla cenný skalp.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora