UFC - 14.06.2021 14:33

Knokautoval súpera za 7 sekúnd, no zranil sa pri oslave

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Premiéru ako z najkrajšieho sna zažil na víkendovom turnaji UFC 263 americký bojovník Terrance McKinney. Svojho súpera Matta Frevolu totiž knokautoval za sedem sekúnd a pripísal si tak mimoriadne cenné víťazstvo. Svet však obletelo nielen bleskové ukončenie, ale aj následná oslava, pri ktorej sa fighter sám zranil.

V zápase stačili dva presné údery, aby poslal súpera k zemi. Následne už nepotreboval veľa úsilia a rozhodca súboj ukončil. Na oslavu svojho premiérového víťazstva chcel McKinney vyskočiť na klietku a radovať sa spolu s fanúšikmi. To mu ale nevyšlo a pri zlom dopade späť do oktagonu si poranil pravé koleno. Neskôr však v rozhovore s Joeom Roganom potvrdil, že bude v poriadku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ESPN MMA (@espnmma)

Pre Američana to ani zďaleka nebolo prvé rýchle ukončenie v profesionálnej kariére. Z jedenástich víťazstiev sa mu až päťkrát podarilo zvíťaziť hneď v prvej minúte zápasu. Ani koniec po siedmich sekundách nie je McKinneymu cudzí, keďže už raz dokázal uspieť v rovnakom čase. Ďalšou zaujímavosťou je, že len osem dní pred premiérou v UFC vyhral taktiež dôležitý duel v prvom kole.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora