UFC - 01.07.2021 13:55

McGregor je veľmi dobrý v odvetách. Myslím si, že vyhrá, tvrdí legenda UFC

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv

Už o pár dní uzavrú Conor McGregor a Dustin Poirier trilógiu svojich vzájomných zápasov. Na turnaji UFC 264 sa stretnú necelý polrok po výhre Američana, ktorý vyrovnal bilanciu na 1:1. Na írskeho bojovníka sa dokázal výborne pripraviť, čo potvrdil v druhom kole, keď hviezdu UFC poslal k zemi. Tentokrát by však priebeh mohol byť odlišný a myslí si to aj legenda najprestížnejšej svetovej organizácie.

Bývalý šampión welterovej a strednej váhy Georges St. Pierre sa o blížiacom sa súboji vyjadril jasne: „McGregor je veľmi dobrý v odvetách a myslím si, že vyhrá. Pravdepodobne to bude v druhom kole knokautom,“ predpovedá legendárny bojovník. Podobnými predpoveďami sa preslávil práve samotný McGregor, ktorý niekoľko svojich zápasov dokázal predikovať s výnimočnou presnosťou. Dostal vďaka tomu aj prezývku Mystic Mac.

Írsky bojovník od roku 2020 absolvoval len dva zápasy. Okrem duelu s Poirierom dokázal v januári minulého roka zvíťaziť nad Donaldom Cerronem. Zavŕšenie trilógie s americkým protivníkom je však pre McGregora témou dňa, keďže na súboj okamžite kývol. Poirier navyše odmietol možnosť bojovať o titul. Namiesto toho si doslova vypýtal tretí súboj s priekopníkom MMA. Kto napokon upraví vzájomnú bilanciu na 2:1 vo svoj prospech sa dozvieme v noci zo soboty 10. júla na nedeľu 11. júla.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora