UFC - 10.07.2021 16:33

Napätie stúpa. McGregor chce, aby jeho súper v klietke zaplatil životom

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

V noci na dnes sa v Las Vegas uskutočnilo váženie pred turnajom UFC 264. Najskôr bolo na programe to oficiálne v prítomnosti novinárov a organizátorov, no následne sa bojovníci postavili aj pred fanúšikov. To bola ďalšia možnosť priameho stretu Dustina Poiriera s Conorom McGregorom, pričom to na pódiu opäť vrelo.

Obaja zápasníci navážili 156 libier, čo znamená, že sa zmestili do maximálneho limitu, ktorý je stanovený v ľahkej váhe. Pred fanúšikmi však opäť stúplo napätie, no obaja kohúti sa k sebe do tesnej blízkosti napokon nedostali. Prezident UFC mal plné ruky práce, aby upokojil najmä McGregora. Írsky fighter napokon využil aspoň možnosť odkázať svojmu súperovi štipľavé slová: „Zajtra v noci, donútim tohto muža zaplatiť životom. Myslím to vážne. V oktagone si mŕtvy,“ odkázal Poirierovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ufc (@ufc)

V rámci MMA sa obaja vo vzájomnom súboji predstavia po tretíkrát. Prvý vzájomný duel vyhral Ír, keď ešte v septembri 2014 v prvom kole knokautoval Američana. Ten sa však dočkal odplaty v januári tohto roka po víťazstve v druhom kole technickým knokautom. Rozhodujúci stret McGregora s Poirierom sa uskutoční v noci zo soboty na nedeľu, pričom štart hlavnej karty je na programe o 4:00 nášho času. Hlavní aktéri by sa tak k slovu nemali dostať skôr ako o 6:00 ráno.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora