UFC - 16.07.2021 17:55

Do zápasu som išiel zranený, objasnil po trilógii McGregor

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Írsky MMA bojovník Conor McGregor nestačil v hlavnom zápase turnaja UFC 264 na Dustina Poiriera, keď musel odstúpiť už po prvom kole kvôli nepeknému zraneniu. K zlomenine nohy sa po prvýkrát od súboja vyjadril sám prostredníctvom sociálnych sietí. Vysvetlil tiež to, čo mnohí fanúšikovia nechápali.

Špekulovalo sa totiž o tom, ako je možné, aby si zdravý fighter takýmto spôsobom zlomil nohu. Ukázalo sa však, že McGregor do trilógie nevstupoval stopercentne v poriadku: „Do zápasu som išiel zranený. Ľudia sa ma pýtali, kedy sa tá noha zlomila, kedy došlo k tomu momentu. Spýtajte sa Danu Whitea, spýtajte sa UFC, spýtajte sa hlavného doktora Davidsona. Oni vedeli, že som trpel na únavové zlomeniny, keď som išiel do klietky. Mal som niekoľko únavových zlomenín členka,“ prezradil írsky zápasník.

V tejto chvíli je jasné, že sa čerstvo 33-ročný bojovník tak skoro do boja nevráti. Od UFC dostal nútenú stopku do začiatku roka 2022 kvôli zraneniu, avšak tú by dokázal skrátiť, ak by dodal potrebné potvrdenia od lekárov. Nedá sa však predpokladať, že by sa v zápase ukázal ešte v tomto roku. Napriek tomu je McGregor odhodlaný vrátiť sa v najlepšej forme, akú kedy mal: „Všetko, čo som potreboval je titánová výstuž. Teraz mám titán od kolena až po členok a doktor povedal, že sa to nedá zlomiť,“ dodal s odhodlaním.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora