UFC - 20.07.2021 08:23

Berte Conora, odporúča promotér. Ľahké prachy, ľahká výhra

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Conor McGregor v UFC prehral tri zo svojich najaktuálnejších štyroch duelov a nebyť jeho hviezdnej a pútavej minulosti, promotéri by naňho už hľadeli značne cez prsty. Obzvlášť s vedomím, čo všetko sa v ľahkej váhe deje a aké nové možnosti sa otvorili nečakaným vystúpením Charlesa Oliveiru na trón. Ír sa však vôbec nestotožňuje s predstavou, že by sa mal pobrať do úzadia, verí v skorý titulový zápas a štvrtú konfrontáciu s Dustinom Poirierom mu predbežne sľúbil aj šéf samotnej organizácie.

Niekoľko ostro kritických slov na jeho adresu poslal egyptský manažér a promotér Ali Abdelaziz, ktorý mal vo svojom portfóliu Chabiba Nurmagomedova, Henryho Cejuda či Kamarua Usmana. "Je si vlastným manažérom, vlastným trénerom a aj šéfom. Má síce okolo seba množstvo pritakávačov, ale je zlým človekom," povedal na adresu McGregora a vyčíta mu aj ostré slová pred júlovým duelom s Poirierom, ktorému sa vyhrážal smrťou aj smrťou jeho ženy. Za tie by si podľa neho zaslúžil sedemmiestnu pokutu.

"Boh ťa testuje a keď ti dá takúto silu, sleduje, ako s ňou naložíš. On šíri zlo a mal by si vziať príklad z Chabiba, Dustina Poiriera alebo Daniela Cormiera, ktorí pomáhali a konali dobro. McGregor však zraňuje ľudí," vniesol trochu náboženstva do svojej reči Egypťan s krátkou bojovou minulosťou a bilanciou 1-3. Tridsaťtriročný Ír však vraj už v klietke nemá čo ponúknuť a hlúpe reči sú jediným, čo mu ostalo. "Je ľahkým zárobkom. Verím, že sa vráti a bude bojovať s Gaethjem, Machačevom alebo Dariushom. Tí na ňom ľahko zarobia. Stal sa prostitútkou a ktokoľvek ho môže využiť na zlepšenie vlastného povedomia. Neporazí už nikoho z top desiatky či pätnástky," uzavrel Abdelaziz.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora