Ešporty - 03.05.2020 13:55

Virtuálna Veľká cena Brazílie už dnes večer!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Svet virtuálnych pretekov Formuly 1 sa po dvojtýždňovej prestávke znovu prebudil. Už dnes večer sa totiž uskutočnia ďalšie preteky. Tentokrát to bude Veľká cena Brazílie, keďže oficiálne sa malo počas tohto víkendu pretekať v Holandsku, avšak vo videohre F1 2019 sa tento okruh ešte nenachádza.

Spomedzi pilotov F1 sa fanúšikovia môžu tešiť na tradičné obsadenie. Najväčším favoritom na víťazstvo zostáva Charles Leclerc, no okrem neho o triumf zabojujú aj Alex Albon, Lando Norris, George Russell, Nicholas Latifi či Antonio Giovinazzi. K aktuálnym pretekárom sa pridajú aj ďalšie známe mená ako napríklad jazdec rally Petter Solberg či futbalista Alessio Romagnoli, ktorý bude jediným zástupcom najpopulárnejšieho športu na svete.

Pretekať sa bude na brazílskom okruhu Interlagos, kde si to piloti rozdajú najskôr v kvalifikácii a neskôr v 28-kolovom závode. Štart kvalifikácie je na programe o 19:00 nášho času a prenos bude k dispozícii na sociálnych sieťach samotnej Formuly 1. Doteraz sa konali tri virtuálne Veľké ceny. Dvakrát sa z triumfu radoval pilot Ferrari Charles Leclerc.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora