Ešporty - 25.11.2020 00:20

Po piatom kole SWAN FIFA PRO League je Huhnak z tímu Entropiq neporazený aj po 10 zápasoch

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: Adam Ďurdiak, FIFA League SK

Piate kolo SWAN FIFA PRO League nám prinieslo množstvo zaujímavých zápasov, v ktorých padlo množstvo gólov. Ako má vyzerať klubové derby nám ukázali FCST_Kali a FCST_Alex, ktorí proti sebe nastúpili v druhom kole. Oba dvojzápasy skončili rovnakým výsledkom, avšak víťaz bol vždy na opačnej strane. Prvý zápas sa podarilo zvíťaziť FCST_Kali 3:1. Druhé stretnutie mu to Alex oplatil rovnakým pomerom 1:3, a tak si obaja hráči pripísali 3 body do tabuľky. 

Pozrite si 5 najlepších gólov v piatok kole FIFA PRO LEAGUE: 

Nasledujúci dvojzápas sa predstavili ASTN.Doli97 a RIIJK. RIIJK svojho súpera nešetril a prvý zápas mu nadelil 6 kúskov do jeho brány. Zápas tak vyhral presvedčivo 0:6. ASTN.Doli97 sa z prehry otriasol a v druhom zápase ukázal bojovného ducha. Na víťazstvo to však nestačilo a RIIJK po zápasoch 0:6 a 1:3 zobral všetkých 6 bodov.

Nekončiace gólové hody nás čakali aj v zápase SIG_Typci - Slovan_Lumasa2. Hráči skoro nestihli ani vybrať loptu z brány a už padol ďalší gól. V prvom dvojzápase nás čakala prestrelka, ktorá skončila v prospech Slovan_Lumasa2 3:5. Druhý zápas SIG_Typci vytiahol novú taktiku, ktorá fungovala výborne a svojho súpera prehral v pomere 6:2. Hráči si tak po oku lahodiacich zápasoch pripísali po 3 body do tabuľky.

Do gólového kolotoča nás zatiahol aj duel medzi Slovan_rSp17 a cristy7. Žilinský zástupca vie, že musí zbierať body ak sa chce pozerať na vyššie priečky a nenechal nič na náhodu. Svojho súpera prestrielal v zápasoch 1:5 a 2:6. 

Piate kolo uzatvoril duel medzi Huhnak a SIG_FCMARTIN. V poslednom zápase piateho kola padli 4 góly a zápas sa skončil v prospech Huhnaka v pomere 3:1. Druhý zápas Huhnak taktiež dominoval a potvrdil úlohu favorita po výsledku 5:2.

Tento týždeň nás čakajú dvojzápasy ako SIG_FCMARTIN vs FCST_Kali alebo Huhnak vs ASTN.Doli97. Najbližšie kolo začína už 26.11.2020 o 19:00, preto nezabudnite sledovať live komentované zápasy na  facebookovej fanpage -  https://www.facebook.com/fifaleaguesk , Twitch kanáli - https://www.twitch.tv/fifa_league_sk a www.huste.tv! 

Na víťaza zápasov SWAN FIFA PRO League si môžeš navyše aj staviť na Niké - www.nike.sk! Nezabudni, že v Niké môžeš stávkovať bez rizika vďaka vstupnému bonusu 20€.

Viac informácií.

Ak si trúfaš patriť medzi najlepších, neváhaj sa registrovať do nižších súťaží REGISTRACIA, z ktorých najlepší dvaja hráči postupujú do elitnej FIFA PRO LEAGUE.

Poradie súťažiacich v nižších ligách môžeš sledovať TU

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora