Ešporty - 01.12.2020 08:00

Ako dopadlo 6. kolo profesionálnej ešportovej ligy v hre FIFA?

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: Adam Ďurdiak, FIFA League SK

Šieste kolo SWAN FIFA PRO League prinieslo množstvo zaujímavých momentov. Napínavé zápasy okrem ešportovných nadšencov, čoraz viac začínajú sledovať aj bežní futbaloví diváci. Svedčí o tom aj stúpajúca sledovanosť a záujem médií vysielať tieto zápasy naživo. 

 Úvodný zápas šiesteho kola ligy jednoznačne vyhral SIG FCMARTIN a súpera FCST_Kali porazil 2:0. V druhom zápase vsadil taktiež na osvedčenú taktiku a zdvojnásobil výhru na 4:0, pričom si v oboch zápasoch udržal čisté konto.

Veľmi napínavé zápasy odohrali Huhnak a ASTN.Doli97. Huhnak si v prvom zápase pripísal 3 body do tabuľky po víťazstve 3:1. ASTN.Doli97 však nechcel odísť naprázdno a po napínavej bitke, ktorá skončila 2:2, si od ťažko hrateľného súpera berie bod do tabuľky.

Pozrite si 5 nájlepších gólov šiesteho kola v krátkom zostrihu: 

FCST_Alex hostil v treťom dvojzápase SIG_Typci. V prvom zápase môžeme hovoriť o gólovej prestrelke, z ktorej sa podarilo víťazne vykráčať FCST_Alex po skóre 5:3. FCST_Alex našiel recept na súpera aj v druhom zápase a pohodlne ukoristil víťazstvo 3:0 a pripísal si 6 bodov do tabuľky, čím poskočil na druhé miesto, a tým stiahol náskok Huhnaka na 9 bodov.

O gólovú nádielku sa postarali aj RIIJK a Slovan_rSp17. Prvý z dvojice zápasov bol obzvlášť napínavý a dvíhal zo stoličiek nejedného fanúšika. Hráči si nič nedarovali a podarilo sa im nastrielať 9 gólov. Rozdielom jedného gólu sa podarilo zvíťaziť v pomere 4:5 hráčovi Slovan_rSp17. Druhý zápas RIIJK zobral do vlastných rúk a po presvedčivom výsledku 5:1 si pripísal 3 body.

Šieste kolo SWAN FIFA PRO League uzatvoril dvojzápas medzi Slovan_Lumasa2 a cristy7. Tesné stretnutia nás čakali aj tentokrát, keďže oba zápasy sa rozhodli rozdielom gólu. Prvý zápas chytil za opraty hráč Slovana Lumasa2, keďže ťahal za víťazný koniec v súboji, ktorý skončil 4:3. Žilinský zástupca cristy7 nechcel odísť bez bodového zisku, pridal v útoku na obrátkach a svojho súpera prestrieľal v pomere 2:3. Obaja hráči si tak pripísali 3 body do tabuľky.

Ďalšie kolo otvorí stretnutie hráčov Slovan_rSp17 a Huhnak.

Najbližšie kolo začína už 3.12.2020 o 19:00, preto nezabudnite sledovať live komentované zápasy na  www.huste.tv.

Na víťaza zápasov SWAN FIFA PRO League si môžeš navyše aj staviť na Niké - www.nike.sk! Nezabudni, že v Niké môžeš stávkovať bez rizika vďaka vstupnému bonusu 20€.
Viac informácií o akcií nájdeš TU.

Ak si trúfaš patriť medzi najlepších, neváhaj sa registrovať do nižších súťaží TU, z ktorých najlepší dvaja hráči postupujú do elitnej FIFA PRO LEAGUE.

Poradie súťažiacich v nižších ligách môžeš sledovať TU.