Ešporty - 19.12.2020 10:23

SWAN FIFA PRO League prichádza do svojho finále! Posledné dve kolá rozhodnú o celkovom poradí súťaže!

redakcia Autor: redakcia

Prvá profesionálna ešportová liga v hre FIFA 21 prichádza do svojho záverečného online finále, ktoré rozhodne o celkovom poradí v tabuľke SWAN FIFA PRO League. V špeciálnom vysielaní dvoch kôl ligy si súťažiaci zmerajú o posledné body v tabuľke. 

Počas celého trvania ligy tabuľke jednoznačne kráľoval Huhnak z tímu Entropiq, ktorý si svojimi výkonmi vybojoval prvé miesto a neohrozene kráča do záveru ligy bez jedinej prehry. Avšak nižšie priečky tabuľky nie sú ani zďaleka uzavreté a hráči budú okrem čo najlepšieho umiestnenia bojovať aj o zotrvanie v profesionálnej časti ligy. 

Súboj o druhé a tretie miesto ligy bude skutočne zaujímavý. Podľa aktuálnej tabuľky totiž môžu o tieto pozície bojovať niekoľko hráčov iba s rozdielom 1-2 bodov. Druhá priečka zatiaľ patrí FCST_Alex z tímu Spartak Trnava. Na krk mu dýcha RIIJK z tímu Entropiq s rozdielom iba dvoch bodov. 4. priečka zatiaľ patrí Slovan_Lumasa2 z tímu Slovan Bratislava, ktorý na RIIJKA stráca iba 1 bod. Rovnaký počet 21 bodov s Lumasom zdieľa aj SIG_FCMARTIN z tímu SK SIGMA Olomouc. 

Napínavé zápasy môžeme čakať aj na konci tabuľky. O udržanie v elitnej časti ligy bude bojovať ASTN.Doli97 z AS Trenčín so 14 bodmi. V ohrození je FCST Kali z FC Spartak Trnava a SIG_Typci z tímu SK SIGMA Olomouc, ktorí majú 16 bodov. 

Vzájomné zápasy spojeného 8. a 9. kola preto prinesú napínavé momenty a súboje, ktoré by ste nemali zmeškať. "Finále" SWAN FIFA PRO League prichádza už v nedeľu 20.12. od 13:00. Posledné kolá môžete sledovať spolu s komentárom na facebookovej fanpage, Twitch kanáli, www.huste.tv a sociálnych sieťach mediálnych partnerov. 

Navyše, na víťaza zápasov SWAN FIFA PRO League si môžeš navyše aj staviť na Niké – www.nike.sk! Nezabudni, že v Niké môžeš stávkovať bez rizika vďaka vstupnému bonusu 20€.

Viac informácií o akcií nájdeš tu.

Ak si trúfaš patriť medzi najlepších, neváhaj sa registrovať do nižších súťaží na https://fifaleague.sk/registracia/, z ktorých najlepší dvaja hráči postupujú do elitnej FIFA PRO LEAGUE.

Poradie súťažiacich v nižších ligách môžeš sledovať tu https://fifaleague.sk/live-rank/.