Novinky - 05.10.2019 09:02

Florbalistky Tvrdošína doma privítajú Hurikán

Zdroj: huste.tv

Seriál priamych prenosov ženskej florbalovej Hyundai Extraligy pokračuje aj tento víkend a prvý raz v aktuálnom ročníku sa dostanú pred naše kamery florbalistky Tvrdošína a Hurikánu Bratislava. Zápas začína o 17:00 a hlásiť sa budeme pár minút predtým.

Bratislavčanky majú za sebou už dva tohtosezónne duely a z nich päťdesiatpercentnú úspešnosť. Po prehre s Pruským v zápase, ktorý otváral ligový program, si na druhý deň poradili s Nitrou. Tvrdošín zatiaľ odohral jediný zápas. Počas úvodného dvojkola mu žreb pridelil novú dvojičku - Spišskú Novú Ves - nad ktorou vyhral štvorgólovým rozdielom.

V minulej sezóne hrala vo vzájomných zápasoch týchto súperov dôležitú rolu výhoda domáceho prostredia. V septembri v hale profesora Rovného vyhrali domáce hráčky 5:2 a rovnakým pomerom sa v januári tešili na domácej pôde Oravčanky. Inak tomu bolo rok predtým, kedy zase oba duely vyhrali hostky.

Pre Hurikán ani Tvrdošín to nebude premiéra v priamom prenose Husté TV. Takmer presne pred rokom sme vám ponúkli stretnutie dievčat z Oravy so Sláviou Nitra a v závere základnej časti sme rovnako proti Slávii mohli sledovať aj počínanie klubu z hlavného mesta. V tvrdošínskom prípade nájdete v našom archíve aj "historickejšie" zápasy, konkrétne finálovú sériu zo sezóny 2013/14 a 2014/15.