Novinky - 09.02.2020 17:40

Zlepšená forma Nemšovej potvrdená aj v našom prenose

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Facebook

Avizované zlepšenie formy Nemšovej bolo realitou aj v našom florbalovom prenose. Na ihrisku Partizánskeho dokázalo toto družstvo uspieť výsledkom 7:5 a dočkalo sa tak len svojej druhej výhry v kalendárnom roku 2020. Pre Harvard ide o natiahnutie šnúry prehier, ktoré trvá od piateho kola a prerušená nebola ani v pätnástom. Zostup do prvej ligy sa tak stal viac ako pravdepodobným scenárom.

​Individuálne zažiarili niekoľko hráčok. Domáca Nikol Drábeková nastrieľala štyri góly, kým na opačnej strane sa dvomi zásahmi proti svojmu bývalému klubu prezentovala Patrícia Štefánková a rovnako dvakrát skórovala aj Adriána Bahnová. Rozhodujúci pritom bol dvojgólový náskok, do ktorého sa hostky dostali už v prvej časti hry. Druhé aj tretie dejstvo skončilo remízou, no pre Partizánske šlo len o okresávanie manka. "Dnes sme nastúpili v oklieštenej zostave a som rád, že sa dievčatá zomkli a odohrali sme zápas hodný extraligovej úrovne. Dievčatá musím pochváliť, že po včerajšku nezvesili hlavu a ukázali, že florbal hrať vedia," povedal po stretnutí tréner Dušan Ďuríček.

Víťazstvo Nemšovú udržalo v nabitom boji o popredné tabuľkové pozície a zlepšený výkon dodal chuť do ostávajúcich dvoch kôl základnej časti. "Začiatok bol z našej strany roztržitý. Druhá tretina bola o niečo lepšia, boli sme viac na loptičke, z čoho vyplynulo viacero šancí. Tretiu tretinu sme už hrali to, čo sme si povedali v šatni. Viacej sme kombinovali, z čoho vyplynulo viacero pekných akcií. Sme radi, že sme tento zápas úspešne zvládli a tešíme sa na ďalšie," spokojne po zápase konštatovala čerstvá akvizícia Patrícia Štefánková. Nemšová si 22. a 23. februára v domácom prostredí zmeria sily s Michalovcami a Sabinovom, kým Partízánske má pred sebou už len jeden zápas - doma proti Kysuckému Novému Mestu.

FBK Harvard Partizánske - NTS FK-ZŠ Nemšová 5:7 (0:2, 3:3, 2:2)
Góly: 4 Drábeková, Birová - 2 Štefánková, 2 Bahnová, Reháková, Vyletelková, Zajacová
Zostavy:
Partizánske: Plevková - Dolná, Dobišová, Čangelová, Drábeková, Vaňová, Birová, Tarčáková, Balátová, Vičanová, Kurucárová, Melušová
Nemšová: Patková - Veletelková, Reháková, Tašárová, Štefánková, Šusteková, Haljaková, Zajacová, Vendžurová, Hamajová, Ondrejičková, Hoštáková, Daňová, Bahnová, Švančarová, Marušincová

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora