Futbal - 10.07.2019 09:48

Wolanska chcela narušiť finále Copa America. Zatkli ju

Zdroj: huste.tv

Mala zrejme ešte nejaký čas vyčkať. Medzi nočné mory usporiadateľov veľkých futbalových zápasov sa momentálne radí Kinsey Wolanska s priateľom Vitalijom Zdoroveckym. Tí len pred mesiacom narušili finále Champions League, keď atraktívna modelka vnikla na trávnik, aby spravila reklamu pornostránke, ktorú s partnerom vlastní a prevádzkuje. Podobné plány mala táto dvojica aj v Brazílii na finálovom zápase Copa América v nedeľu. Tento raz sa však z úspechu párik netešil.

Kinsey je neprehliadnuteľná, ľahko zapamätateľná a juhoamerickí strážcovia poriadku boli na Maracane dostatočne ostražití. Za svoje plány skončila preto modelka v cele a druhý veľký instagramový úlovok v krátkom čase nepridala. Po preniknutí na finále Champions League sa stala počas jedinej noci internetovou senzáciou a článkami o nej sa športové portály len tak hemžili. "Priznávam, že Copa America tento súboj jednoznačne vyhrala, ale my máme za sebou pekelne skvelé dobrodružstvo," napísala na svoj Instagram a pridala aj krátky opis svojho výletu. Párik, odetý v brazílskych farbách, sa dostal na tribúnu, no náhle sa mal ocitnúť v obkľúčení dvadsiatich usporiadateľov, ktorí ich previedli na políciu. Návštevy podobných futbalových podujatí má totiž za svoje predošlé excesy dvojica zakázané.

Napriek všetkému Wolanska sľubuje, že toto nebol zďaleka jej posledný pokus. Po finále Ligy majstrov je namlsaná. Obrovský nárast záujmu či ziskov hlásila promovaná stránka pre dospelých aj jej instagramový profil. Pre médiá následne 23-ročná žena vypočítala, že pri takomto príjme môže ísť pokojne v tridsiatke na dôchodok. Dovtedy však má dostatok času, aby počet svojich followerov ešte znásobila. Už teraz ich je vyše troch miliónov.