Futbal - 23.10.2019 14:41

To je babrák! Brankár dostal červenú v trinástej sekunde

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Twitter

Až sa ťažko verí, že to bol omyl! Poriadnu hanbu si vystrúhal turecký turecký brankár Serkan Kirintili vo farbách Konyasporu. V domácom ligovom zápase dostal červenú kartu hneď v úvodnej minúte duelu s Malatyasporom, a to spôsobom, aký by bol ťažko ospravedlniteľný aj pre mládežníka. Tento chlapík má pritom na seniorskej úrovni odchytaných už pätnásť sezón a pre aktuálny ročník bol jasnou jednotkou svojho tímu. Ktovie, či to bude platiť aj po tomto zlyhaní.

Hostia hneď v úvode poslali zo stredu poľa na brankára Kirintiliho dlhý nákop. Ten si poň vyšiel mimo pokutového územia a loptu chytil do rukavíc. Že je zhruba dva metre za svojou šestnástkou, si uvedomil rýchlo, no hlavný rozhodca s ním zľutovanie nemal. Nekompromisne ho poslal pod sprchy a od tej chvíle boli bodové vyhliadky jeho mužstva značne narušené. Dlhou presilovou hrou Malatyaspor nepohrdol a tri body bral po víťazstve 2:0.

Zrejme by mimoriadne neprekvapilo, ak by o pár dní k tomuto kiksu pribudla informácia o nejakej bizarnej uzavrenej stávke alebo aspoň akési dovysvetlenie. Vo svojich 34 rokoch by sa podobných nerozvážností rozhodne nemal dopúšťať. Na konte má desiatky štartov za Konyaspor aj Ankaragücü, krátko pôsobil aj vo farbách Fenerbahce a k tomu má na konte štyri štarty za reprezentáciu Turecka.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora