Futbal - 30.10.2019 17:07

Besiktas stráca trpezlivosť. Kariusovo hosťovanie skončí skôr

Zdroj: huste.tv

Po fatálnom zlyhaní vo finále Ligy majstrov v roku 2018 poslal Liverpool svojho brankára Lorisa Kariusa na dvojročné hosťovanie do tureckého Besiktasu. Hoci v rôznych rozhovoroch Nemec pripomínal, že svoje chyby už hodil za hlavu a nerieši ich, aj v nových farbách stihol nakopiť niekoľko veľkých zlyhaní, jedno napríklad aj v Európskej lige proti Slovanu Bratislava. Aj preto je pomerne reálne, že toto dočasné pôsobenie skončí predčasne.

V aktuálnom ročníku je pritom brankárskou jednotkou istanbulského klubu a v lige chýbal jediný raz, aj to vinou zranenia. V ôsmich kolách dostal deväť gólov, uhájil štyri čisté kontá a to vôbec nie sú zlé čísla. Turecké médiá sú napriek tomu iného názoru a tvrdia, že namiesto letného ukončenia spolupráce sa tak stane už v januárovom prestupovom období.

Podobná možnosť sa pritom v miestnej tlači riešila už minulý rok. Tréner sa dokonca nechal počuť, že by radšej do brány staval skúseného Tolgu Zengina. Všetko napriek tomu skončilo Kariusovým zotrvaním a chytaním aj v pohárovej Európe. Pokiaľ by sa tieto prognózy naplnili, budúcnosť bude viac ako otázna. V konkurencii Alissona Beckera a Adriána San Miguela del Castilla by sa do brány dostal len veľmi ťažko.