Futbal - 30.10.2019 19:20

Maradona opäť pútal pozornosť

Zdroj: Huste.tv/Instagram

Bývalý skvelý argentínsky futbalista Diego Maradona znovu rozpútal vlnu záujmu po celom svete. Vo včerajšom zápase argentínskej najvyššej súťaže sa jeho tím Gimnasia predstavil na pôde Newell's Old Boys. Nebolo to však víťazstvo, ktoré sa postaralo o najväčší rozruch.

Maradona aktuálne pôsobí ako hlavný tréner klubu Gimnasia, ktorý sa nachádza na spodných priečkach v tabuľke. V uplynulom dueli jedenásteho kola Superligy Gimnasia prekvapivo vyhrala na ihrisku favorizovaného Newell's Old Boys, čo je bývalý klub Lionela Messiho 4:0. Bývalý futbalista tentokrát nezaujal rozhovorom, či zvláštnym správaním. Za postrannou čiarou však sedel ako kráľ.

Mohutné kreslo, ktoré sa objavilo na ihrisko splnilo svoj účel, keď v ňom Maradona odkoučoval celé stretnutie. Pochutnal si dokonca aj na energetickom nápoji a zdá sa, že táto kombinácia splnila svoj zámer. Takúto nevídanú záležitosť si môže dovoliť len "Božský Diego", čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@maradona managing Gimnasia away at Newell’s Old Boys sitting on a throne while sipping on an energy drink. His side won comfortably: 0-4. ?

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),