Futbal - 20.11.2019 15:44

Paulo Dybala ukázal svoju zbierku dresov

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Youtube

Zbieranie dresov je vášňou nielen pre klasických zberateľov. Svoje zbierky si často tvoria aj samotní hráči. Tie sú v mnohých prípadoch naozaj veľké, čo dokázal aj argentínsky futbalista Paulo Dybala. Hráč turínskeho Juventusu nechal fanúšikov nahliadnuť do svojej zbierky, ktorú má vo vlastnom dome.

Pri počte zápasov, ktoré Argentínčan počas svojej kariéry odohral, je zrejmé, že sa jedná o vysoké číslo, čo sa týka spomínanej zbierky. Ako sám priznal, dresy počítal zhruba pred rokom: „Počítal som ich. Myslím, že to bolo minulý rok a bolo ich okolo 270. Nechcem teda povedať presné číslo, ale dnes by to malo byť okolo 350 dresov," potvrdil vo videu.

Dybala je jedným z hráčov, ktorý sa môže popýšiť tým, že hrá v paralelnej dobe s Cristianom Ronaldom aj Lionelom Messim. Aj ich dresy sa nájdu v obrovskej kolekcii: „Ukazujem ich spolu, pretože som šťastný, že môžem hrať s oboma. S Leom v reprezentácii a s Cristianom v Juventuse. Je neskutočné zdieľať šatňu s hráčmi ako sú oni. V budúcnosti, keď budem mať deti a vnúčatá, budem im rozprávať, že som bol jedným z mála hráčov, ktorý hral s oboma v rovnakom čase," povedal.

V spomínanom videu tiež spomína na to, ako začal so zbieraním dresov, aký vzťah si vybudoval s Paulom Pogbom a zaspomínal si tiež na pôsobenie v talianskom Palerme.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora