Futbal - 12.12.2019 15:08

Vyhodili ho, pretože mal pomer s dcérou prezidenta klubu

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Ghanaweb.com

Už niekoľkokrát v histórii sa stalo, že kluby neboli spokojné s výkonmi svojich hráčov a tak s nimi rozviazali zmluvu. V druhej najvyššej slovinskej súťaži však túto skutočnosť posunuli na vyšší stupeň. Nigérijský futbalista bol totiž vyhodený po šiestich mesiacoch, pretože mal pomer s dcérou prezidenta klubu.

Momentálne nie je jasné, o ktorý klub v Slovinsku ide. Je však isté, že to bol tím z druhej najvyššej súťaže. Práve v nej sú aktuálne registrovaný štyria nigérijskí futbalisti. Bede Osuji, Temitope Nelson, Gerald Chiyoke a Sulaiman Adedoja pôsobia v Slovinsku, no nie je potvrdené, ktorý z nich bol do aféry zapletený. Aby toho nebolo málo, žena, s ktorou mal futbalista pomer otehotnela, čo zrejme viedlo prezidenta daného klubu k spomínanému konaniu.

Sám hráč sa pre ghanský web Ghanasoccernet.com k situácii vyjadril: “Môj agent mi zavolal a povedal, že by sme prípad mali posunúť na FIFA. Údajne má nahrávku, kde prezident klubu hovorí, že môj kontrakt bol rozviazaný kvôli afére s jeho dcérou,” okomentoval situáciu. “Preboha veď je dospelá, obaja sa máme radi a rozhodli sme sa mať dieťa,” dodal.

Ako sa situácia ďalej vyvinie zatiaľ známe nie je. Ide však o ojedinelý prípad vo futbalovom svete, ktorý ale obletel internet.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora