Futbal - 26.12.2019 18:11

Ako balia vianočné darčeky futbalisti?

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Youtube

Počas vianočných sviatkov sa dianie vo športovom svete zvyčajne upokojí. Minimálne na dva dni, kedy futbalisti majú voľno, aby oslávili vianočné sviatky v kruhu svojich blízkych. Podobne ako ostatných, ani profesionálnych športovcov neminie balenie darčekov. Ako to však dopadne?

Hráči Manchestru City Benjamin Mendy a Riyad Mahrez si počas futbalovej prestávky vyskúšali to, čo zaživa každý bežný smrteľník. Popri klubovom kvíze museli na čas zabaliť dva darčeky. Išlo o futbalovú loptu, ktorá sa balí naozaj veľmi obtiažne, a tiež klubový kalendár Manchestru City, čo už bola jednoduchšia úloha. Víťaz predošlého kvízu navyše získal niekoľkosekundovú výhodu, no v konečnom zúčtovaní to až také podstatné nebolo.

Obaja zvolili svojský štýl balenia a zrejme by sa ich blízki podobne zabaleným darčekom príliš nepotešili. Zrejme však mali v hlavách najbližší zápas svojho tímu v Premier League. Ten odohrajú už zajtra večer na pôde Wolverhamptonu a za istých okolností by sa mohli posunúť na druhé miesto v tabuľke za suverénny Liverpool.

Posúďte sami či sa Mendy s Mahrezom majú radšej venovať naďalej futbalu alebo by sa uživili aj ako profesionálni baliči darčekov.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora