Futbal - 29.12.2019 09:42

Marek Hamšík to skúšal v bráne. A vôbec nie zle!

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Vianočné obdobie je chvíľou, kedy aj športovci môžu vydýchnuť od svojich tradičných povinností. Neprekvapí však, že u viacerých z nich ide o oddych aktívny a výnimkou nie je ani náš futbalový reprezentačný kapitán Marek Hamšík. Ten má v čínskej lige prestávku až do marca a aj cez toto obdobie sa baví futbalom. Skúša si iné posty a medzi nimi aj ten, ktorý by ste zrejme tipovali medzi poslednými.

Prostredníctvom svojho instagramového profilu sa pochválil, ako mu to ide medzi tromi žrďami a treba povedať, že nie oveľa horšie ako v strede poľa, kde svoje umenie roky predvádzal v Neapole a po novom v čínskom Ta-lien I-fang. Jeho tím obsadil v uplynulej sezóne čínskej Superligy deviate miesto a zakotvil tak presne uprostred ligovej tabuľky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Hamšík (@marek_hamsik_17_official),

Kým sa pustí do napĺňania vyšších ambícií pre budúcu sezónu, Hamšík absolvoval vianočný turnaj a užil si brankársky post. Aj na ňom ukázal výborné reflexy a keďže ide oficiálne o hráča v poli, spoluhráči sa nebáli zapájať ho do rozohrávok. Možno by takto mohol vyzerať jeho futbalový dôchodok na scéne malého futbalu, ale dovtedy ho ešte množstvo nabehaných kilometrov na veľkých trávnikoch.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora