Futbal - 30.12.2019 13:33

Cristiano Ronaldo nezarába len na trávnikoch. Slušný balík má aj z Instagramu

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

K svetovým športovcom stále viac patrí aj život na sociálnych sieťach. So svojimi fanúšikmi môžu zdieľať rôzne spolupráce, život mimo športu či tradičné príspevky, ktoré sa objavujú možno aj na vašich profiloch. S blížiacim sa koncom roka uzrela svetlo sveta štatistika, ktorá ukazuje najlepšie zarábajúceho človeka na Instagrame. Na prekvapenie ním nie je žiaden z influencerov, prvenstvom sa totiž pýši Cristiano Ronaldo.

Nie je to len taká suma, ktorú portugalský futbalista za rok 2019 z tejto sociálnej siete zinkasoval. S takmer päťdesiatimi miliónmi dolárov je suverénnym lídrom tohto rebríčka pred svojim dlhoročným konkurentom Lionelom Messim. Argentínčan si však prostredníctvom Instagramu tento rok zarobil "len" niečo cez dvadsaťtri miliónov dolárov, čo teda nie je ani polovica zo zárobku Ronalda. Pre samotného Cristiana je táto suma vyššia v porovnaní s tou, ktorú v priebehu tohto roka zarobil ako hráč turínskeho Juventusu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Cristiano Ronaldo heads up Instagram's most valuable list for 2019, earning more than his salary at Juve ?

Príspevok, ktorý zdieľa Bleacher Report Football (@brfootball),

Spomedzi osobností spojených so športom sa v najlepšej päťke nachádza ešte bývalý futbalista David Beckham, ktorý sa dostal cez hranicu desať miliónov dolárov. Trojicu mužov dopĺňajú dve zástupkyne ženského pohlavia. Tretie miesto obsadila influencerka Kendall Jenner a na piatej priečke sa nachádza speváčka Selena Gomez.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora