Futbal - 03.01.2020 12:44

Lukas Podolski ešte nepatrí do starého železa. Vyskúšal si aj post brankára

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Bývalý nemecký futbalový reprezentant Lukas Podolski aktuálne pôsobí v japonskom klube Vissel Kobe a je tak spoluhráčom Andrésa Iniestu, Thomasa Vermaelena a taktiež Davida Villu, ktorý však čoskoro ukončí aktívnu kariéru. Podolski tak zarezáva po boku slávnych mien a na poslednom tréningu svojho tímu ukázal, že stále nepatrí do starého železa. Postavil sa do brány a predviedol svoje schopnosti.

Zakrútený priamy kop takmer bez problémov vyboxoval nad bránu a ukázal tým, že by sa nestratil ani na tejto pozícii. Počas uplynulého ročníka najvyššej japonskej súťaže však nastupoval na svojom tradičnom poste v útoku. Strelil päť gólov a na ďalšie tri prihral, čím pomohol svojmu tímu k ôsmemu miestu v tabuľke.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

New year, new position @poldi_official❓ ? @visselkobe

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

Vissel Kobe navyše triumfoval v nedávnom japonskom Cisárskom pohári, ktorého finále sa hralo na Nový rok a zverenci nemeckého trénera Thorstena Finka v ňom uspeli po výsledku 2:0. Bol to premiérový triumf tohto klubu v spomínanom pohári. Podolski odohral takmer celý zápas, keď ho až v 92. minúte striedal lúčiaci sa David Villa. Pre španielskeho útočníka to bol zrejme posledný zápas v profesionálnej kariére.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora