Futbal - 29.01.2020 12:16

Vydarený žartík na Neymara. Do skrinky mu narafičili hada

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Neistota a aj nervozita v súvislosti s možným návratom Neymara z PSG do Španielska je zrejme minulosťou. Brazílsky virtuóz navyše v úvode aktuálneho ročníka vinou zranení nastupoval sporadicky a podľa viacerých bulvárnych správ to celé malo dopad aj na jeho vzťah s parížskymi spoluhráčmi. Hoci šlo o do veľkej miery vymyslené reči, jeho ligové štatistiky vypovedajú o obrovskej hernej pohode a pridáva tomu aj vtipné video zo šatne.

Spoluhráči pripravili Neymarovi do skrinky umelého hada a na sociálnych sieťach z toho mali ohromnú radosť. Potešila aj reakcia nachytaného hráča, ktorý zamyslene otvoril dvierka a vykuklo naňho lesklé čierne zviera. Prsty v tom mal Argentínčan Leandro Paredes.

Už naznačené individuálne štatistiky tohto hráča si zaslúžia osobitnú pozornosť a po konci ročníka sa zrejme opäť otvorí množstvo špekulácií okolo jeho osoby. Nastúpil v trinástich ligových stretnutiach a bez streleného gólu ostal len v dvoch. Inak si drží priemer presne gól na zápas a k tomu pridal v súčte päť asistencií. Vďaka tomu je druhým najlepším strelcom Ligue 1. O jeden zásah viac má Wissam Ben Yedder, ktorý vynechal len dve z doterajších 21 kôl.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora