Futbal - 30.01.2020 08:27

Extravagantné frizúry a fádny výkon vytočil šéfa Lipska

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Poriadne okázalý luxus si dopriali futbalisti RB Lipsko počas svojej výpravy do Frankfurtu. Cieľom tejto cesty bolo získať proti súperovi zo stredu tabuľky plný bodový zisk a upevniť si tak prvú priečku Bundesligy. V predvečer duelu si na hotel hráči objednali luxusného barbera Sheldona Edwardsa z Veľkej Británie a ten sa dlhé hodiny venoval tomu, aby v Commerzbank-Arene vyzerali ako zo škatuľky. Aj sa tak stalo, lenže z 22 streleckých pokusov boli len štyri presné, gólový koniec nemala žiadna a Lipsko nečakane prehralo 0:2.

Prostredníctvom barberovho Instagramu sa samozrejme informácie o návšteve na hoteli dostali na verejnosť a športový riaditeľ klubu v následnej reakcii neskrýval rozhorčenie: "Ak by sa ma v nedeľu niekto spýtal, ktorý z bundesligových klubov si objednal pred zápasom návštevu anglického kaderníka, stavil by som sa s ním o 100 tisíc eur, že nie RB Lipsko. Úprimne povedané, vykoľajilo ma to tak, že nemám slov," Ralf Rangnick v tomto klube pôsobí od roku 2015, pričom pôvodne plnil funkciu trénera, dnes už je vo vedení a hlási pritom, že mu "červení býci" prirástli k srdcu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HD Cutz® ??Sheldon Edwards ???????? (@hd_cutz_london),

Vo svojom stanovisku označil správanie hráčov za úpadkové, pričom nemá ďaleko ku kúpe steaku prikrytého zlatými listami, ktorý si v Dubaji v minulosti objednal Franck Ribéry či Jadon Sancho. Sklamanie z predzápasovej "party nálady" vyjadril aj tréner Julian Nagelsmann. "Musíme sa rozhodnúť, či ideme tlačiť na boj o titul alebo si ideme objednávať kvalitné jedlo, pitie a ostaneme na tom, na čom sme. Nemáme kvalitu, ako Bayern či Dortmund. To znamená, že každú minútu spoločného času musíme využiť na zlepšovanie sa. To nie vždy vidím," povzdychol si po prehre, ktorá znamenala prepad na druhú priečku tabuľky.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora