Futbal - 30.01.2020 15:33

Cristiano Ronaldo prekonal ďalší míľnik. Tentokrát však nie futbalový

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Portugalský futbalista v službách turínskeho Juventusu Cristiano Ronaldo prekonal ďalší míľnik. Stal sa prvou osobou na planéte, ktorej sa podarilo dosiahnuť métu 200 miliónov sledovateľov na Instagrame. 

Vôbec najsledovanejším účtom na sociálnej sieti je samotný Instagram, ktorý sa aktuálne nachádza na hranici 330 miliónov sledovateľov. Ronaldo je tak prvým človekom na svete, ktorému sa podarilo dostať cez magickú hranicu 200 miliónov. V rebríčku najsledovanejších profilov sú aj ďalší futbalisti. Lionel Messi je ôsmy, zatiaľčo Brazílčan Neymar desiaty. Okrem športovcov v zozname nájdeme mená ako Ariana Grande, Dwayne "The Rock" Johnson či Kylie Jenner.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wow 200 million!!! Thank you to each and every one of you for sharing this journey with me every day!!??❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Spomedzi slovenských športovcov je na tom najlepšie Peter Sagan, ktorého sleduje 1,6 milióna profilov. Futbalový rebríček našich reprezentantov vedie Martin Škrtel s necelým miliónom sledovateľov. Za ním sa nachádzajú Milan Škriniar a Marek Hamšík. Od rekordéra Ronalda sú tak poriadne ďaleko, no treba podotknúť, že portugalská hviezda disponuje celosvetovou fanúšikovskou základňou.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora