Futbal - 06.02.2020 14:03

V Bayerne je dva týždne. Na tréningu zranil oporu

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Nie práve najšťastnejšie sa v nových klubových farbách uviedol Alvaro Odriozola. Pravý obranca dostal počas jesene v Reale Madrid možnosť odohrať len 344 minút a v rámci hosťovania sa presunul do Bayernu Mníchov. Zaň nastúpil na symbolických pár minút v Pohári, v lige dvakrát sedel na lavičke a na tréningu zranil jedného z kľúčových hráčov tímu.

Nešlo pritom o žiadnu zanedbateľnú indispozíciu. Po jeho zákroku skončil Chorvát Ivan Perišić so zlomeným členkom a pauzovať bude minimálne  mesiac. "Kosť sa musí zrásť, čo znamená asi štyri týždne bez akéhokoľvek pohybu. Až potom môže začať s rehabilitáciou. Úprimne povedané, je to šok, pretože hral vo výbornej forme a odvádzal pre nás skvelú prácu," povedal o autorovi štyroch tohtosezónnych gólov a piatich asistencií tréner Hans Flick pre klubový web.

Bavori zároveň priznali, že šlo o tréningový súboj o loptu s 24-ročným Španielom. Štvornásobný reprezentant pritom nepatrí medzi mimoriadne tvrdých a ostrých futbalistov. Sezónu zvyčajne končí s dvomi kartovými trestami na svojom konte, no tento rok už stihol v Primera Division pozbierať tri v štyroch dueloch. Spôsob, akým sa uviedol v Mníchove pritom taktiež nie je najšťastnejší.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora