Futbal - 08.02.2020 21:51

Pravá brazílska divočina: hráč kopol fanúšika do hlavy

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

S brazílskym futbalom sa už tradične spájajú vypäté momenty, ktorých súčasťou sú aj fanúšikovia. Aj toto by však určité hranice malo mať a za ne sa dostali v súťažnom zápase aktéri duelu Figuirense a Avaí FC v rámci Campeonato Catarinense. Hostia viedli v závere duelu 2:0 a svoju spokojnosť prejavovali aj provokatívnym gestami smerom k domácemu publiku. V hlave jedného oddaného fanúšika tým odpálili pomyselnú rozbušku.

Počas striedania tímu Avaí FC preskočil zátarasy medzi ihriskom a hracou plochou a vydal sa priamo medzi hosťujúcich hráčov. Náhradný brankár Glédson reagoval veľmi pohotovo a zápasníckym chvatom narušiteľa zložil k zemi. V tom sa však na scénu vrátil striedaný záložník Bruno Silva a usúdil, že lepším riešením bude ležiacemu fanúšikovi uštedriť poriadny kop do hlavy.

Tvrdý kop si z väčšej časti odniesol jeho ležiaci spoluhráč a otrasený si následne hodnú chvíľu hlavu chladil. Bruno Silva okamžite začal byť riešený disciplinárnou komisiou a očakávať môže poriadne tvrdý verdikt. Ak by však tafil diváka, ako plánoval, okrem futbalových orgánov by zrejme čelil aj orgánom činným v trestnom konaní.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora